Annawie?

Annalie is mijn naam, aangenaam kennis te maken!

Ik ben een jongedame uit Haarlem, 30 lentes oud, iemand met veel energie en een gigantische liefde EN een allergie voor dieren (met vacht)!

Ik begin spontaan te niezen, word kortademig, krijg vreselijke traanogen en rode bultjes na een goedbedoelde ‘kus’ of aanraking van een hond, kat, paard, koe, konijn etc … Lang leve antihistaminica.
Ondanks dat kan ik het soms toch niet laten om met dieren te ravotten en dan neem ik de daarop volgende, ongemakkelijke a-sexy gezichtsvormen maar voor lief.

Ik moest dus een andere manier bedenken om toch iets met die liefde voor dieren te doen!
Je kan het wel een uit de hand gelopen hobby noemen; vanaf het moment dat ik mijn ideeën ben gaan realiseren gaan er deuren open waarvan ik niet had kunnen dromen! ‘Waar een wil is is een weg’; dat blijkt zeker waar te zijn.

fullsizeoutput_43Ik heb twee grote passies; vliegen en alles wat met natuur/dieren te maken heeft.

Met mijn ene passie verdien ik al een aantal jaar op een dynamische wijze mijn brood en de ander vereist wat meer uitleg…

De natuur is een groot begrip; er valt ongelooflijk veel onder deze noemer. Ik ben geen biologe, dus alles wat ik weet komt voort uit enthousiasme en motivatie.
Ik word vrolijk van fluitende vogels, kleurige planten en bloemen, de wind door de bomen, Hollandse stormen en de diversiteit die de natuur over de hele wereld zomaar gratis vertoont. In mijn ogen is de natuur er om te bewonderen en om van te leren. Helaas wordt er op ook op andere manieren tegen dit natuurschoon aangekeken en wordt de natuur niet altijd even goed behandeld.
fullsizeoutput_3d

Mijn adrenaline niveau gaat sky high als ik bedenk dat jullie vanaf nu kunnen meekijken, een mening gaan vormen, mij feedback kunnen gaan geven en hopelijk met veel plezier naar mijn vlogs gaan kijken!

Laat je inspireren!

Liefs,

Annalie

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Annawie?

Voeg uw reactie toe

    1. Dag Hans! Ja zeker vallen ze onder die noemer. Ze zijn er ook zeker voor een reden maar die reden is niet ‘ Annalie pesten als ze probeert te slapen ‘ 😉 Vandaar de klamboe!
      Stay tuned! 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑