Fake it Until you Make it

Het Anniemals avontuur ben ik zo’n drie maanden geleden begonnen en wat maak ik een toffe dingen mee!  Ik groei, leer en leef als nooit tevoren en dat werpt z’n vruchten af! Het is ineens niet meer spannend om te netwerken en mijn idee te pitchen maar een uitdaging zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Zuid Afrika:
Nog 1 week tot vertrek!
Voordat het zover is moet er nog wel een en ander gebeuren! Heerlijke chaos, zoals gewoonlijk de afgelopen maanden … Niet iedereen vind dat fijn, ik ook stiekem niet altijd, de energie die ik ervoor terugkrijg op dit moment is verbazingwekkend veel dus ga ik vrolijk door.
Ik ben toe aan twee weken cultuurschok, sterrenhemels, wilde dieren, nieuwe vrienden, nieuwe geuren en geluiden, rauwe natuurverschijnselen, buiten slapen, overal insecten en hopelijk heel veel plezier en een geweldige ervaring @Campfire Academy!

Nog te doen:
– Nog vier dagen werken (vliegen)
– Vlog over de Lokkerij afmaken – online zetten
– Vlog over ZA voorbereiding afmaken – online zetten
– Laatste items kopen (GoPro shizzle, shirtjes, SD kaartjes, klamboe etc)
– Tas inpakken
– SOCIAAL LEVEN (zie foto als bewijs! uitzending @Lekker Laat!)

De constante kriebels in mijn buik en jullie(!) zijn mijn stok achter de deur, zorgend dat ik mijn avonturen aan een groter publiek blijf laten zien.

Liefs

logo

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: