Jouw vraag in mijn vlog?

Het is zover!

Ik heb akkoord van de Black Mamba Anti Poaching Unit dat ik een online interview mag afnemen!!! Enorm gaaf en gezien het persprotocol dat ik toegestuurd heb gekregen zit er behoorlijk wat werk aan te komen … Lets do it!

Mijn vraag aan jou is:

Heb je altijd al een vraag willen stellen aan een anti stroperij organisatie? Reageer dan op dit bericht met de vraag die jij altijd al heb willen stellen en wie weet stel ik ‘m tijdens het interview!

Spread the word people 🙂

Liefs,

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: