Nieuwtje van de dag!

Wat een schitterende nieuwe dag!

Er is de afgelopen weken een hoop gebeurd, zo ben ik voor het eerst tante geworden, heb  ik een aantal filmdagen erop zitten en … IK MAG EEN VLOG MAKEN OVER MIJN VRIJWILLIGERSWERK BIJ NATURALIS!

Hoe gaaf is dat! Sinds begin dit jaar sta ik in mijn vrije uurtjes bij de Vertelkar van Naturalis Biodiversiteit centrum in Leiden. Aankomende tentoonstelling betreft GIF, de gehele aanloop naar de opening van deze tentoonstelling en uiteraard mijn vrijwilligerswerk, ga ik filmen. Denk aan de voorafgaande training, korte interviews met mensen achter de schermen, stukjes van de tentoonstelling, selfie met Freek Vonk, maak kennis met andere vrijwilligers en natuurlijk zie je mij uiteindelijk ook aan het werk! Ik heb er enorm veel zin in, het is de eerste grote organisatie waar ik voor mag vloggen dus ‘the pressure is on’!!!

Dankbaar voor deze kans en, niet te vergeten, ook ZEER dankbaar voor mijn meer dan 575 volgers op dit moment! Enorme motivator om door te gaan waar ik mee bezig ben!

Nu snel de auto in voor mijn eerste les in giftige plantjes, dieren, insecten …

Liefs,

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: