Vlog#10 online & MUSEA.TV

Hierbij het tweede deel van mijn Zuid Afrika avonturen!
De link vinden jullie onderaan dit bericht, laat vooral reacties achter op You Tube, Facebook, Instagram of op deze site; vind ik heel leuk!
Voor wie het nog niet wist; jullie kunnen je abonneren op mijn You Tube kanaal, dit helpt mij meer privileges te krijgen op You Tube waardoor ik o.a. nog betere video’s kan uploaden! In ontwikkeling blijven is een speerpunt voor Anniemals!

Over ontwikkelingen gesproken,  ik zat afgelopen week aan tafel bij MUSEA.TV / Infofilm! Infofilm maakt kleine producties en MUSEA.TV is een online platform wat door middel van vlogs laat zien hoe mooi en inspirerend musea eigenlijk zijn …

NCQcFfW_

Zij hebben mij uitgenodigd te komen praten over hoe wij elkaar kunnen helpen en na een zeer gezellig en ontspannen overleg hebben we een mooie koers voor onze samenwerking kunnen uitstippelen! Heel erg blij mee! Benieuwd naar hoe dit eruit komt te zien en wat dit voor Anniemals betekend? Hou deze site of mijn social media kanalen in de gaten … to be continued …

Liefs,

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: